RRETH NESH

about us
about us
about us
SHPRNDARJES P &R SHPELLRNDARJE

Kaito International CO Ltd hapi dyert në 1968 në Hongkong, dhe ndërtoi 5 objekte në territorin e Kinës Dongguan. Që nga themelimi ynë, ne kemi specializuar në fushën e inxhinierisë, zhvillimit dhe prodhimit të mykut të injeksionit plastik dhe formave të hedhjes së vdesit, përbërësve të mykut preciz dhe përpunimit të CNC. Si profesionistë me përvojë, ne u kemi shërbyer mbi 40 klientëve dhe partnerëve të kënaqur në të gjithë botën me produkte, zgjidhje dhe shërbime në zonën e formimit të mykut. Nga inxhinieri Front-end te kontrata për prodhimin e produkteve të përfunduara, Kaito ka mjete dhe burime për të siguruar përfundimin me sukses të projekteve tuaja. Na kontaktoni për shërbimet e prototipizimit të shpejtë në Dongguan, Kinë - printim i shpejtë prototipi 3D në Dongguan, Kinë - prodhues prototip të shpejtë në Dongguan, Kinë - formim i shpejtë i veglave në Dongguan,

21
ESTABLISHED YEARS
216
FINISHED PROJECTS
110
AWARDS WINNING
104
SATISFIED CUSTOMERS
Mjekësia

Përshpejtimin e inovacionit të pajisjeve mjekësore, Dilni më shpejt në treg dhe rregulloni zinxhirin tuaj të furnizimit me prototip të shpejtë

Hapësirë ​​ajrore dhe mbrojtje

Kur bëhet fjalë për prodhimin e pajisjeve hapësinore, prodhimi i çdo pjese të përdorur në industrinë e hapësirës ajrore kërkon produktin me cilësi më të lartë dhe respektimin më të rreptë të standardeve. Në Kaito Mold Works, Inc., ne kemi prodhuar pajisje komplekse dhe me porosi për mbi tridhjetë vjet. Ne e dimë nga përvoja e dekadave se çfarë lloji të standardeve kërkuese duhet […]

Elektronika e Konsumatorit

Elektronika rregullon dhe fuqizon shumë pajisje mekanike, që do të thotë se shumë prej produkteve janë krijuese.

Automobilistik

Transporti publik është një pjesë jetike e mbarëvajtjes së shumë qyteteve në të gjithë qytetin.

Pajisjet industriale

Kaito Mould Works is pleased to provide CNC precision machining, custom machine building, reverse engineering, five-axis machining and milling and a host of other machine services to companies across a broad spectrum of industries. With more than 30 years of machining experience, you can trust us to deliver consistent results for every project. Whether yours […]

LATEST NEWS

How CNC machining service is important in manufacturing different parts?

Sa është i rëndësishëm shërbimi i përpunimit CNC në prodhimin e pjesëve të ndryshme?

  CNC machining service helps you to manufacture and create the different parts of the metals according to the requirement. This process is also helpful in the creation of the large variety of the tolerance of the materials and metal parts. This process is generally a subtractive method to produce the metal parts. This article […]

How CNC machines are important in machining car parts in 2021?

Sa janë të rëndësishme makinat CNC në përpunimin e pjesëve të makinave në 2021?

A CNC machine is a type of machine that has the control from the computer. This machine works when we feed the program for its functioning. This machine works with CAD and CAM. This article will provide you important information about the CNC machines, their common types, price of development of the CNC Machining Car […]

5 Most Important Auto Spare Parts Machining for Automotive Industry

5 Makineritë më të Rëndësishme të Automjeteve për Industrinë e Automotive

What is automotive machining? Automotive machining is a technique that deals with the performance of the parts of an automotive vehicle. This process is helpful in amending the activity of the automobile’s engine. It also aids in the better performance of the other parts of a vehicle. They do the task of Auto Spare Parts […]

Blerësit dhe rishikimet

"Ne bëmë hulumtimin tonë dhe pamë shumë makina të ndryshme por Industrial CNC ishte lehtësisht kombinimi më i mirë i çmimit dhe aftësisë së prodhimit"

Mohamed Ahmed
CEO

"Pllaka alumini? Metalet? Ne e presim atë gjatë gjithë ditës, çdo ditë, dhe kjo kalë pune e një CNC nuk zhgënjen kurrë. Thuaji Mac se i faleminderit për mbështetjen."

I pasur M.
CEO

Shumë e mirë, me cilësi të mirë. Duke përdorur makineritë më të fundit CNC, Kaito prodhon pjesë shumë të sakta, të shpejta kthyese në aq shpejt sa 1 ditë. Shumë shpejt.

Craig M. Kuhn
CEO
partner
partner
partner
partner
partner


linkedin
Top