Shtëpi> Aftësitë tona makinerike

Aftësitë tona makinerike

Kaito Mold, një biznes i vogël i certifikuar me ISO 9001 dhe AS9100 është një ofrues i plotë i produkteve dhe zgjidhjeve të makinerive, komponentëve dhe fabrikimeve të automatizimit me porosi në një larmi industri, duke përfshirë farmaceutike, mjekësore, prodhimin e energjisë, përpunimin e ushqimit, mbrojtjen dhe projektet qeveritare. Kompania jonë ka mbi 30 vjet përvojë në ndërtimin e makinave me porosi, fabrikimin dhe biznesin e përpunimit.

Me shërbimet tona të kundërta të inxhinierisë dhe përpunimit prototip, ne jemi të aftë t'u sigurojmë klientëve tanë pjesë makinerish me porosi për një kosto të qëndrueshme bazuar në një prototip të një pjese ekzistuese të rrallë ose të vjetëruar. Të gjitha këto shërbime, dhe më shumë, janë të vendosura në objektet tona në Ephrata, Pennsylvania.

 • Makineri automatizimi me porosi deri në 50 'gjatësi dhe 75,000 bs.
 • Riparimi gjithëpërfshirës i makinës, rindërton, duke përfshirë lotimet, azhurnimet e teknologjisë dhe testimin.
 • Prokurimi i lëndëve të para dhe përbërësve komercialë të disponueshëm
 • Proceset dytësore siç janë platingu dhe anodizimi
 • Të gjithë metalet dhe lidhjet, dhe zgjidhni materialet jometalike, forma strukturore duke përfshirë kanalin, këndin, traun, tubat dhe pllakat.
 • Testimi Jo Shkatërrues (ASNT-TC-1A): Brenda shtëpisë - Penetrant i Vizual dhe i Lëngshëm (Bojë e Dukshme dhe Fluoreshente); Nënkontrata - Ultrasonike, Grimca Magnetike dhe Radiografi.  R&D, CAD dhe shërbime inxhinierike, SolidWorks, inxhinieri e kundërt
 • Pikturë dhe përfundim specialiteti, përfshirë veshjet CARC
 • Fabrikim i plotë, përpunim CNC, montim, përfundim dhe testim
 • Hidraulik i çdo sistemi pneumatik ose hidraulik të lidhur
 • Instalimet elektrike të kabineteve kryesore të kontrollit duke përfshirë instalimet elektrike PLC dhe stacionet e operatorit
 • Korrigjimi i gabimeve, testimi dhe blerja e parave
 • Rrëshqitja, grumbullimi dhe transporti përfundimtar

Përpunimi preciz

 • CNC dhe torno manuale me kthimin e diametrave deri 40 turning dhe gjatësitë deri në 160 ″ dhe përfshirjen e veglave të drejtpërdrejta
 • Aftësitë mulliri në sipërfaqet e makinës deri në 118 "x 236"
 • Aftësi të plota kthyese dhe bluarëse CNC që përbëhen nga 13 mullinj vertikalë CNC dhe tre qendra kthyese CNC.
 • Raw material sawing to 12″ diameter by 20′ length or flat stock to 18″ wide by 20′ lengths.
 • Wire-EDM, water jet cutting, and laser cutting capabilities.
 • In-house panel wiring and electrical capabilities
 • Surface and cylindrical grinding capabilities.
 • Complete inspection facilities.

Delivery

 • All parts, custom-built machinery, etc., leaving Kaito Mould is dock are professionally packaged to protect the merchandise from any damage while en route to the customer’s facility.
 • Two drivers making deliveries five days a week to the surrounding area.
 • A fleet consisting of four (4) delivery vans/pick-up trucks, one (1) 20′ flatbed truck, and one (1) 24′ cargo van truck.
 • Overhead cranes with 1-5 ton capacity
 • Specialty freight haulers that utilize drop-deck, double drop-deck and lowboy trailers are readily available for machinery that is oversize.
 • Shërbime të përshpejtuara të dorëzimit në dispozicion për të gjitha projektet pa marrë parasysh madhësinë.
 • Program kompjuterik MRP për ndjekjen e punëslinkedin
Top