DISA INDUSTRI SH WERBIMI

Shërbim me një ndalesë për profile alumini, pjesë plastike, pjesë gome dhe kallëpe

Shtëpi / Industri
Shërbimi i një Rance të gjerë të Industrive

-Katio is able to provide full service metal fabrication solutions and products in Dongguan, China for a wide range of industries. We are able to meet any industry spec and tolerance requirements, all with the highest quality work and value added services. Several of the industries that we serve are listed below, and we have done custom work for many others.
-Contact us today for a free consultation and quote on your next project to discover the Katio difference.

PACKAGING MACHINE FABRICATION
Fabrikimi i makinerisë së paketimit

Packaging machine components endure unbelievable wear and tear, and packaging machine manufacturers know this all too well. At Kaito Mould Works, Inc., we understand that when a business contacts us with a broken part or piece of packaging equipment, time is money. We have the in-house experience to take your packaging needs and ideas from […]

Industrial Equipment
Pajisjet industriale

Kaito Mould Works is pleased to provide CNC precision machining, custom machine building, reverse engineering, five-axis machining and milling and a host of other machine services to companies across a broad spectrum of industries. With more than 30 years of machining experience, you can trust us to deliver consistent results for every project. Whether yours […]

Automotive
Automobilistik

Transporti publik është një pjesë jetike e mbarëvajtjes së shumë qyteteve në të gjithë qytetin.

Consumer Electronics
Elektronika e Konsumatorit

Elektronika rregullon dhe fuqizon shumë pajisje mekanike, që do të thotë se shumë prej produkteve janë krijuese.

Aerospace & Defense
Hapësirë ​​ajrore dhe mbrojtje

Kur bëhet fjalë për prodhimin e pajisjeve hapësinore, prodhimi i çdo pjese të përdorur në industrinë e hapësirës ajrore kërkon produktin me cilësi më të lartë dhe respektimin më të rreptë të standardeve. Në Kaito Mold Works, Inc., ne kemi prodhuar pajisje komplekse dhe me porosi për mbi tridhjetë vjet. Ne e dimë nga përvoja e dekadave se çfarë lloji të standardeve kërkuese duhet […]

Medical
Mjekësia

Përshpejtimin e inovacionit të pajisjeve mjekësore, Dilni më shpejt në treg dhe rregulloni zinxhirin tuaj të furnizimit me prototip të shpejtëlinkedin
Top