SHVRBIMI I KLASS BOTRORE

ne jemi një nga shërbimet kryesore të prodhimit të shpejtë në Dongguan, Kinë dhe në të gjithë botën

Shtëpi / Shërbimet
Projektimi

Për projekte të ndryshme, ne mund të sigurojmë përvojë profesionale në hartimin e hedhjes së vdesit në Dongguan, Kinë.

Prototipizimi

Ne punojmë me materiale të ndryshme, megjithatë, ne jemi veçanërisht të aftë në plastikë.

Inxhinieri

Për projekte të ndryshme, ne mund të ofrojmë zgjidhje të ndryshme krijuese.

Inxhinierët që na besojnë

Ne jemi më të impresionuar nga njohuritë dhe profesionalizmi juaj dhe nuk do të hezitojmë të rekomandojmë përdorimin e Kaito Mold në të ardhmen. "

——– Jörg H. Jungblut Behr-Hella ThermocontrolGmbH
CEO

Ne jemi më të impresionuar nga njohuritë dhe profesionalizmi juaj dhe nuk do të hezitojmë të rekomandojmë përdorimin e Kaito Mold në të ardhmen. "

——Udo Heckt - Menaxher i Projektit - H & H Gesellschaft für Engineering, Gjermani
CEO

We use Kaito mould as our mold supplier and we're very satisfied so far. Very efficient and the quality of their work is amazing.

Bruce – C2r Product Development Group
CEO
OEM small and Mid sized Business: 58%
Startup Organization: 28%
OEM-Large Enterprise: 14%

Inxhinierët që na besojnë

Quote Online
Order Online
Delivery

TË MARRË NJË KUOTË

INFORMACIONI KONTAKTUES
Adresë

Rruga e parë Yanhexi Nr. 3, Fshati Jinmei, Qyteti Changping, Dongguan, Kinë

FORMA E KONTAKTIT

    Ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve    linkedin
    Top