Shërbimet


Shtëpi> Shërbimet> MAKINIMI CNC (DESGIN & ENGINEERING)

MAKINIMI CNC (DESGIN & ENGINEERING)

2020-02-27 hqt

Përpunimi preciz CNC i pjesëve komplekse me cilësi të lartë

Shërbimet tona të përpunimit dhe inxhinierisë së përpunimit CNC kanë përmbushur kërkesat e industrisë për më shumë se dhjetë vjet. Fillimisht zhvillohet për shërbimet e përpunimit CNC specifike për klientët që specializohen në përpunimin e porosive dhe përpunimin e pjesëve metalike specifike për klientët.

Ne kemi modelimin më të fundit të qëndrueshëm dhe Auto CAD për të hartuar dhe inxhinieruar nevojat tuaja në komponentët kompleksë të përpunimit CNC. Ne jemi te specializuar në të gjitha aspektet e shërbimeve të përpunimit CNC përfshirë; Saldimi, punimi i fletës metalike, dizajni, prerja me lazer, instalimi i makinës dhe zgjidhjet e automatizimit. Ne kemi përvojë të gjerë në çelik inox, çelik të butë, alumini dhe bronzi.

Nëse keni nevojë për një makinë të re apo thjesht pjesë mekanike, ne ju ofrojmë zgjidhje për kërkesat e biznesit tuaj. Shërbimet tona përfshijnë një model të ri gjithëpërfshirës të përpunimit dhe ndërtimin unik, inxhinierinë dhe zhvillimin e prototipit, montimin e kontratës, punimin e metaleve me porosi dhe saldimin.

Përpunimi CNC i metaleve

Në makineritë e përpunimit CNC ne sigurojmë përpunim CNC me 3 boshte ose me 4 boshte deri në madhësinë 2.5 x 8 x 2.5 m.

Ne kemi një përvojë shumë vjeçare në fushën  e përpunimit të metaleve , dhe ky fakt na rendit ndër ekspertët në industrinë e përpunimit të metaleve. Për shkak të një përgjigje më fleksibile ndaj kërkesave të klientit, ne ofrojmë shabllon për një produkt me cilësi të lartë me një çmim më të ulët, fabrika jonë e dizajnimit dhe inxhinierisë së përpunimit të cnc është e  pajisur me  makina Ne jemi të përkushtuar për të përmbushur kërkesat e klientit me standardin më të lartë të përpunimit të metaleve CNC.

Çfarë është përpunimi i makinës me teknologjinë CNC?

Përpunimi është një proces teknologjik në të cilin forma e pjesës së punës kërkon formën duke hequr materialin në dimensionet përkatëse dhe nivelet e saktësisë.

Makineritë e përpunimit CNC (Computer Numerical Control) janë makineritë që përdorin sistemin e kontrollit CNC dhe ato përpunojnë produktin përkatës sipas programeve teknologjike NC të përgatitura paraprakisht.

Makineritë moderne të përpunimit mund të bluajnë, shpojnë ose kthehen. Gjithçka varet nga komandat e lëshuara nga personeli operativ special i makinës duke përdorur kompjuterin.

"Ne përpunojmë një gamë të gjerë materialesh - çeliku, alumini, DHE PLASTIKA, duke përfshirë materiale të veçanta."

ÇFAR MUND T BJM P FORR JU?

Studioja jonë e dizajnit specializohet në SKANIMIN 3D, PROJEKTIMIN MEKANIK & ENGJINERINGN E KTHEHUR.

Çdo hetim dhe çdo proces porosie nga ne në të njëjtën mënyrë me vëmendje të plotë. Kjo ndodh pavarësisht nga përpjekjet e përfshira, madhësia dhe qëllimi i projektit. Ne ju ndihmojmë të realizoni dhe zbatoni vizionet dhe idetë  tuaja sipas dëshirave dhe kërkesave tuaja. Përveç kësaj, ne jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me zhvillimin e koncepteve  dhe detajimin e ndërtimeve.

Falë përvojës dhe bashkëpunimit tonë shumëvjeçar me një rrjet të larmishëm të kompanive të specializuara, ne gjithashtu mund të ofrojmë shërbimet e mëposhtme;

Shtypja 3D, dizajni i fibrave të karbonit dhe inxhinierisë mekanike, shtresa sipërfaqësore parametrike 'Klasa A', dizajni aerodinamik, R&D, prototipi, përpunimi CNC, saldimi dhe prodhimi.

We are able to implement inquiries from the smallest “tuning” parts to complete design packages and projects.

High quality metal processing

We are your competent contact for high quality metalworking. Flawless product quality is just as much a part of our primary corporate goals as on-time delivery and cost-effective production. The entirety of these requirements leads to customer satisfaction, one of the goals that are particularly important to us.

 

CAD design

Për vite me rradhë, shërbimet tona të përpunimit dhe inxhinierisë së përpunimit të cnc-së kanë qenë një partner i besueshëm për zgjidhje inovative me kohë të shkurtra projektimi. Projektuesit tanë me përvojë merren me optimizime dhe zhvillime të reja të sistemeve të ndryshme në fushat e industrisë së automjeteve hekurudhore, sistemet e rrotullimit, sistemet e transportit, teknologjia transportuese, teknologjia e drejtimit, ndërtimi i veglave, ndërtimi i makinerive speciale dhe ndërtimi i çelikut. Elementet e fundme, ndërtimi 3D dhe llogaritjet e lidhura me modelin janë pjesë e biznesit tonë kryesor.

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në 0086-769-82821468 ose dërgoni email sales@kaitomould.comlinkedin
Top