RRETH KATIO

ne kemi specializuar në prodhimin e myk plastike injeksion dhe moulds hedh vdesin, përbërësit precize myk dhe përpunimit CNC.

Shtëpi / Rreth

21 VITE NDIHME & OFRIMI I SHVRBIMEVE MEST T MIRA

Katio ndërkombëtare CO.Ltd hapi dyert e saj në 1998 në Hongkong Kinë, dhe ndërtoi 5 objekte në territorin e Kinës Dongguan. Që nga themelimi ynë, ne kemi specializuar në fushën e inxhinierisë, zhvillimit dhe prodhimit të plastike myk injeksion dhe formave të hedhjes së vdesit , përbërësve të mykut me precizion dhe përpunimit të CNC.

-KATIO CEO
about us
about us

SHERBIM I MREKULLUEShem

As experienced professionals, we served over 40 satisfied customers and partners around the world with products, solutions and service in mold making area, From Front-end engineering to contact manu-facturing of complated products.

Katio has facilities and resources to ensure the successful completion of your projects.

WE HAVE SOME DATA TO CONVEY TO YOU

Although the numbers can not represent the whole, it is indeed a accumulation of company precipitation, a glorious record.

YEARS
21
PROJECTS
216
AWARDS
110
SATISFIED CUSTOMERS
104

WHY CHOOSE US

Design office
Zyra e dizajnit
CNC Workshop
Punëtori CNC
Competitive
Innovation
Quality Control

Provide low cost and short lead time.

Find best solution according to technical requirements and budget constraints.

Review technical issue according to your specificaiton.

Manage and report the process all though project process.

Vlerësoni kapacitetin para kryerjes së orarit të projektit.

Rishikimi i rregullt i procesit të shitësit për të promovuar menaxhimin e zinxhirit të furnizimit.

Përvoja e inxhinierëve të mykut siguron mbështetje teknike pas shitjes.

Çmim shumë konkurrues.

KLIENTËT TANË

customer
customer
customer
customer
customer
customer
customer
customer

Blerësit dhe rishikimet

"Ne bëmë hulumtimin tonë dhe pamë shumë makina të ndryshme por Industrial CNC ishte lehtësisht kombinimi më i mirë i çmimit dhe aftësisë së prodhimit"

Mohamed Ahmed
CEO

"Pllaka alumini? Metalet? Ne e presim atë gjatë gjithë ditës, çdo ditë, dhe kjo kalë pune e një CNC nuk zhgënjen kurrë. Thuaji Mac se i faleminderit për mbështetjen."

I pasur M.
CEO

Shumë e mirë, me cilësi të mirë. Duke përdorur makineritë më të fundit CNC, Kaito prodhon pjesë shumë të sakta, të shpejta kthyese në aq shpejt sa 1 ditë. Shumë shpejt.

Craig M. Kuhn
CEO


linkedin
Top