Shtëpi> Ekipi i Shërbimit

Ekipi i Shërbimit

ekipi i menaxhimit të mykut kaito krijon vizionin e përditshëm dhe të ardhshëm për kompaninë tonë të përpunimit CNC. Ky ekip ankoron angazhimin tonë për të siguruar që porositë tuaja të përpunimit CNC të jenë të sakta dhe t'ju dorëzohen në kohë. Përkushtimi i tyre ndaj përsosmërisë reflektohet në çdo aspekt të kompanisë - nga shitjet deri në përmbushje.

Nëse jeni duke kërkuar për një ekip ekzekutiv që qëndron prapa shërbimeve të saj të përpunimit dhe montimit CNC, atëherë ne jemi zgjedhja juaj më e mirë.

Edhe kështu, në mënyrë që t'u sigurojmë klientëve shërbime më efikase, ne gjithashtu kemi inxhinierë me përvojë të projektit të cilët janë përgjegjës për ndjekjen e progresit të secilës pjesë të Përpunimi CNC dhe dokumentimin e nevojave të klientit për të prodhuar standarde përpunimi dhe testimi. Derisa myku të jetë në rregull për të shkuar ose prodhimi masiv.

2

Ron Xie

Menaxher i përgjithshëm

5

Judy Lee

Menaxher i shitjeve ndërkombëtare

6

Venissa Lee

VP për marketing

3

Zhong qershor

Menaxher teknik

8

Wenhe Liu

Specialist i derdhjes

4

Steven Yang

Konsulent për krijimin e mykut

9

Verore Ho

Inxhinier i shitjeve

7

Linda Xie

Menaxher për logjistikë dhe dërgesëlinkedin
Top