Shtëpi> Premtimi i mykut

Premtimi i mykut

Myku është i shtrenjtë, dhe myku jashtë-burimi për një të huaj të plotë mund të jetë pak frikësues pa ndonjë lloj marrëveshjeje. Këtu në Kaito Mold, ne besojmë se jemi të sinqertë dhe se shpërblehemi nga puna me cilësi të mirë - por në biznes, duhet të përgatitemi për skenarin më të keq pa marrë parasysh me kë kemi të bëjmë.

mold promise

Ne mendojmë se ju duhet të ndiheni të sigurt duke lënë format tuaja të jashtme me burim, kështu që ne krijuam premtimin tonë të mykut: për paqen tuaj shpirtërore.

1. Ju jeni pronari i vetëm i të drejtave të pronësisë intelektuale në lidhje me format e jashtme, duke përfshirë çdo dizajn, vizatim, model, know-how, etj.

2. We will not copy the mold or communicate any document concerning the mold to a third party.

3. We will not loan or rent the mold to anyone else without prior notice.

4. We will inform you about any malfunction or wear which could affect the use of the out-sourcing mold.

5. We will not make any modification or repair work on the mold without the prior and written agreement of the customer.

6. At any time you can come to our factory to check the physical presence and condition of the mold.

7. We will first obtain your authorisation before making a change to the location of your mold.

8. At the end of the contract we will follow your instructions as to the relocation, storage or the scrap of the mold.

9. The mold is your exclusive property (subject to any agreed costs in making the mold having been paid).

10. Ne do të sigurojmë formën kundër vjedhjes së zjarrit ose dëmtimeve të tjera aksidentale, por jo një humbje pasuese.

11. Ju keni të drejtë të merrni përsëri ose pjesërisht formën në çdo kohë, me kërkesë të thjeshtë me shkrim, me kusht që të gjitha faturat e papaguara të jenë paguar.

12. Nëse Kaito ndërpresë tregtinë ose cakton një marrës, atëherë forma do të vihet në dispozicion për mbledhjen tuaj.

13. Nëse ndërmarrja juaj pushon tregtinë ose cakton një marrës, atëherë forma do të lirohet me shlyerjen e të gjitha faturave të papaguara.

14. Pronësia e sendeve të prodhuara duke përdorur kallëpin do t'ju kalojë pasi të keni paguar plotësisht faturat (et) përkatëse në lidhje me ato mallra.

15. Ne do të ruajmë posedimin e mykut jashtë burimit derisa të gjitha faturat e papaguara të rregullohen plotësisht.

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në 86-769-89813119 ose dërgoni email sales@kaitomould.comlinkedin
Top