PRODUKTI I DREJT ME ÇMIM

Këto nuk janë domosdoshmërisht të gjitha produktet tona, të gjitha kategoritë mund të personalizohen, të mirëpritur të konsultoheni.

Shtëpi / Produktet
Projektet
Kaito Mold është rrjeti më i madh prodhues i Kinës në shërbimet e përpunimit me porosi, me precizion CNC. Rrjeti ynë i Prodhimit CNC përfshin 500 grupe makinash CNC 3, 4 dhe 5-boshtore dhe një gamë ndihmëse, duke na lejuar të kryejmë porosi të çdo madhësie, me një përzgjedhje të gjerë të materialeve, për të saktësuar afatet. Nëse është një kthesë e shpejtë Kaito Mold në një ditë ose 1000 njësi me çmimin e duhur, Kaito Mold mund t'ju ndihmojë. Machining CNC i referohet përdorimit të mjeteve të Machining CNC për përpunimin e metaleve, etj., Dhe gjithashtu i referohet përdorimit të mjeteve të përpunimit CNC. Veglat e makinës të kontrolluara me indeks CNC janë programuar dhe kontrolluar nga gjuha e përpunimit CNC.

Shërbimet e përpunimit online CNC me prerje dhe kosto efektive

  • Merrni një vlerësim në më pak se 1 orë
  • Pjesë në më pak se 3 ditë
  • Pjesë plotësisht funksionale me gjeometri komplekse
  • Toleranca të ngushta deri në 0.002 mm

Avantazhet e përpunimit CNC

  • Ristrukturimi i procesit të prodhimit me automatizim
  • Gama e gjerë e materialeve të përputhshëm
  • Shkallë e lartë e saktësisë dhe saktësisë
  • Prodhimi maksimal falë makinerive të fuqishme, me jetë të gjatë
  • Prodhim i shpejtë për vëllime prodhimi mesatare deri të larta


linkedin
Top