Shërbimet


PROTOTIPIMI I SHPEJT

2020-02-27 hqt

Prototipi i shpejtë

Printimi 3D me një ndalesë dhePrototipi i shpejtë Zgjidhjet e Zhvillimit të Produkteve

 

Procesi i zhvillimit të produktit është një biznes kompleks. Por me ndihmën e prototipave, patjetër që mund të merrni rezultate më të mira. Ne do t'ju ndihmojmë në ndërtimin e prototipit më të mirë të planit tuaj.

Për shkak se inovacioni dhe ciklet e jetës së produktit po bëhen më të shkurtër, procesi i zhvillimit të produktit duhet të jetë më efikas dhe lansimi i produktit duhet të shkojë më shpejt. Me kohë përsëritje të shpejtë, prototipizimi i shpejtë mundëson cikle më të shpejta të zhvillimit të produktit. Të dy inxhinierët dhe dizajnerët mund të vlerësojnë shumë mirë planet e tyre.

Aplikime për Printim 3D-Çfarë është Prototipizimi i Shpejtë?

 

A keni nevojë për të vënë idetë tuaja të reja në provë me modelimin konceptual? A e konsideroni përdorimin e prototipave funksionalë për vlerësimin e performancës para se të investoni në procese të shtrenjta prodhimi? Zgjidhja e shpejtë e prototipave të Katio ju jep fleksibilitetin për të krijuar, provuar dhe përmirësuar në mënyra që nuk i keni menduar kurrë të mundshme, në mënyrë që të dilni në treg më shpejt se kurrë.

 

Në këtë mënyrë ju mund të:

 

  1. Zhvilloni dhe përmirësoni idetë e produkteve duke kursyer shumë kohë dhe para
  2. Më shumë liri për të hartuar përsëritje
  3. Get feedback with real touch and feel
  4. improve your products and reduce error costs
  5. Present ideas more effectively to colleagues, clients, and leaders
  6. Protect your intellectual property

Rapid prototyping greatly reduces the time from design to production. Unlike traditional open mold manufacturing or artificial models, rapid prototyping is faster and can effectively help companies find product design defects early. Because once a product with design flaws is put into production in batches and put on the market, it may bring huge economic losses to the company, damage its brand image, and affect customer loyalty.

Whether it is designing shoe molds, auto parts, home appliances, or designing architecture, craft sculptures, 3D printing is an ideal choice for rapid prototyping of different prototypes. Promote cross-department design communication and discussion with molded parts, so that companies can make more informed choices and improve lean production.

Why use 3D printing to make rapid prototypes?

Prototypes are made very quickly, often referred to simply as ‘rapid prototyping’. This production is still the main application in the 3D printing world. In the production process, the prototype is first created digitally (CAD file), and then it is 3D printed. No matter what the scope of application is, there are a variety of materials and technologies available today to create realistic prototypes.

 

“LARGEST SELECTION OF 3D PRINTING TECHNOLOGIES AND MATERIALS”

 

Ju përfitoni nga fabrika më e madhe e shtypjes virtuale. Ne mund të shtypim modelin tuaj 3D me të gjitha teknologjitë e prodhimit shtesë në dispozicion në treg dhe në mbi 60 materiale.

Prototipimi i shpejtë përdor gjerësisht në fushën e prototipizimit. Prototipizimi është shumë i rëndësishëm në fazat e hershme të dizajnit të produktit industrial. Do të ndikojë në modelimin e produktit dhe do të ndikojë në lidhjet pasuese të zhvillimit dhe prodhimit të produktit. Modeli i përbërësit industrial i shtypur nga printeri 3D e bën modelimin e produktit më intuitiv.

Shërbime gjithëpërfshirëse

Nga prototipi, prototipi i shpejtë dhe prodhimi i grupeve të vegjël deri te mbarimi / montimi, ne i kuptojmë thellësisht nevojat e klientit.

Ndjekja në kohë e projektit

 

Gjatë projektit, ne do t'ju njoftojmë menjëherë me foto dhe raporte për t'ju treguar detajet e projektit që dëshironi të dini.

Sigurimi i cilësisë

 

Ne kemi një sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë, dhe menaxhimi i cilësisë kalon në të gjithë procesin e prodhimit. Kur të jepni komente, ne do t'ju ofrojmë një zgjidhje të shpejtë.

Përgjigje e shpejtë

 

Pasi të marrim kërkesën tuaj, ekipi ynë i biznesit do të shqyrtojë kërkesat tuaja në kohë dhe do t'ju ofrojë një vlerësim të shpejtë brenda 24 orëve ose më pak.

“Për shkak të aftësive tona të shkëlqyera të modelimit 3D, ne shpesh përdorim teknologjinë e printimit 3D për të arritur një prototip të shpejtë. E pajisur me makina SLS dhe SLA, duke përdorur dritë-ndjeshmëri dhe rrëshirë, për të prodhuar me shpejtësi modele të shpejta precize dhe të sakta të prototipave.

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në 0086-769-82821468 ose dërgoni email sales@kaitomould.com

 linkedin
Top