Shërbimet


Shtëpi> Shërbimet> VDE Kallëp myk

VDE Kallëp myk

2020-02-27 hqt

 

Kaito ka qenë një prodhues i çertifikuar me kosto-efektive për hedhjen e vdesit për pjesë alumini, zinku dhe magnezi mbi 10 vjet.

Jo Fabrika jonë e hedhjes së vdesit ka pajisje të mira përpunimi dhe kontrolli të cilësisë, por gjithashtu mbi 10 vjet përvojë, ekipi i aftë i inxhinierisë së hedhjes së vdesit dhe ekipi teknik ofrojnë një zgjidhje të plotë nga dizajni, zhvillimi, prodhimi, prodhimi dhe pas-përpunimi për hedhjen e aluminit pjesë, pjesë të hedhjes së vdesit të zinkut dhe pjesë të hedhjes së vdesit të magnezit. Kaito prodhon modelin prototip, vëllim të ulët dhe prodhimin e hedhjes së hedhjes për mjedisin e sotëm kërkues të prodhimit.

 

Shërbimi kryesor i Kaito për projektin e hedhjes Die:

Prodhimi قالب i hedhjes:

Mjet i fortë ose çeliku serik H-13 për myk të hedhur është një proces i shkëlqyeshëm për kërkesa më të mëdha. Isshtë një investim më i madh i kostos paraprake të mykut, por një ulje e konsiderueshme e kostove të përsëritura. Pjesët e derdhura të prodhimit kanë veti dhe tolerancë shumë të përsëritshme.

Koha tipike e plumbit:

 • Vegla pune = 4-8 javë (varet nga madhësia dhe struktura e pjesës)
 • Mostrat = 1-2 javë
 • Prodhimi (Sasi 10k) = 3-4 javë

Përgatitja e jetëgjatësisë:

 • 300k shtënë

Forma prototip për hedhjen e vdesit:

Termi "myk i butë" përdoret për të përshkruar një myk të derdhur të bërë nga çeliku i lirë dhe i butë. Shkalla më e shpejtë e furnizimit kur përpunimi CNC përpunon dhe thjeshton strukturën e mykut për të kursyer koston e mykut. Në mënyrë tipike jeta e mykut dhe arritja e 10, 000 deri në 30, 000 pjesë para se të tregojë ndonjë konsum të rëndësishëm.

Koha tipike e plumbit:

 • Vegla pune = 2-5 javë (varet nga madhësia dhe struktura e pjesës)
 • Mostrat = 1-2 javë
 • Prodhimi (shuma 100) = 3-5 ditë

Përgatitja e jetëgjatësisë:

 • Të shtëna 10k

 

Machining Post

Kaito ofron përpunim CNC përfshirë frezimin, shpimin, përgjimin, kundërpërkimin, mërzitjen dhe ndryshimin për përpunimin e pjesëve të hedhjes së vdesit

Përfundimet e sipërfaqes

Jo shumëllojshmëria jonë e gjerë e pajisjeve vibruese të prishjes dhe shpërthimit të shtënave, por gjithashtu ne kemi krijuar marrëdhënie me furnizues të kualifikuar mirë për veshjen e pluhurit, pikturën elektrostatike, anodizimin, zinkun, bakrin dhe nikelin dhe trajtimin e nxehtësisë / lehtësimin e stresit.

Lidhjet e Casting Die

Aliazhet e derdhura jo vetëm që mund të përballojnë temperaturat e larta të funksionimit, por ato janë gjithashtu të riciklueshme plotësisht. Ne derdhim në mënyrë rutinore një gamë të gjerë materialesh me ngjyra. Më poshtë janë disa nga lidhjet më të zakonshme që përdoren:

 • Lidhjet e hedhjes së aluminit vdesin: A380, AL383 A360, A356, dhe kështu me radhë.
 • Lidhjet e hedhjes së vdesit të magnezit përfshijnë AZ91D dhe AM60B.
 • Lidhjet e hedhjes së zinkut për të përfshirë ZA3, ZA12 dhe ZA27, Zamak # 3, ZA-8

 

Çfarë lloj përbërësi mund të merrni parasysh për të zgjedhur për hedhjen e vdesit?

 • Çfarë lloj përbërësi mund të merrni parasysh për të zgjedhur për hedhjen e vdesit?
 • Pjesa jo vetëm që ka nevojë për qëndrueshmëri të lartë të procesit por edhe për saktësi të lartë dimensionale.
 • Pjesa ka nevojë për vlerë të mirë të forcës.
 • Pjesa ka nevojë për vlerë të mirë të forcës.
 • Pjesa ka nevojë për të shkurtuar kohën e ciklit të hedhjes për përfitim të lartë.
 • Pjesa ka nevojë për parametrin e specifikuar për cilësinë e riprodhueshme të përbërësve.

 

Si punon Katio si prodhues dhe prodhues i mykut tuaj të hedhur me porosi të besueshme?

Në fazën e R&D të klientit:

 • Siguroni konsiderata dhe opsione të hedhjes së qëndrueshme në përputhje me kërkesat e klientëve për të zvogëluar rrezikun e pjesëve me defekt përmes fazës së hershme të dizajnit të klientit tonë.
 • Para fazës së ndërtimit të mykut të hedhjes së vdesit, kaito mund të sigurojë mbështetje për prototipimin e shpejtë të aluminit.
 • Dhe pjesa e zinkut.
 • Buxheti dhe projekti i hedhjes së inxhinierisë së vlerës me procesin e kostos dhe efektiv të prodhimit.
 • Ndihmoni projektin tuaj me kosto më të ulët, por me përfitim të lartë.

Dizajni i mykut dhe faza e prodhimit të hedhjes:

 • Softuerët e avancuar CAE sigurojnë saktësi për dizajnin e pjesës suaj, modelin e mykut dhe prodhimin.
 • Për kërkesat kritike të cilësisë, ne përdorim softuer të avancuar të simulimit kompjuterik për të bërë analizë të rrjedhës së mykut për të shmangur problemet e hedhjes duke parashikuar rrjedhën e metalit, karakteristikat e mbushjes dhe ngurtësimin e materialit.
 • Kjo lejon që përmirësimet e dizajnit të përfshihen gjatë procesit të ndërtimit, shmang shpenzimet dhe kohën e humbur në ndryshimet e bëra pasi të jetë përfunduar forma.
 • Monitori i ekipit profesional të projektit vdes përpunimin dhe marrjen e mostrave të hedhjes përmes komunikimit të vazhdueshëm me furnizuesit e çertifikuar dhe orarin aktual javor të klientit me azhurnimin e fotove tek konsumatori.

Këshilla për Dizajn Pjesa e hedhjes së shpejtë:

 • Ndërsa toleranca e hedhjes aq e ngushtë sa +/- .005, përpunimi pas përpunimit është i disponueshëm për aplikime më të forta të tolerancës.
 • Tolerancë standarde prej +/- .010 ″ për inçin e parë dhe +/-. 002 ″ çdo inç shtesë.
 • Përfundimi tipik sipërfaqësor i Ra 63-125 mikro-inç si i derdhur, pas përpunimit i përshtatshëm për përfundime sipërfaqësore me cilësi më të lartë.
 • Min. këndi i tërheqjes = .5 gradë.
 • Min. trashësia e murit = .030 ″ (trashësia e murit më e hollë është e mundur me procese alternative).

 

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në 0086-769-82821468 ose dërgoni email sales@kaitomould.comlinkedin
Top