Shërbimet


Shtëpi> Shërbimet> PROTOTIPI CNC

PROTOTIPI CNC

2020-05-13 hqt

Shërbime prototipi CNC për pjesë precize

Përpunimi i pjesëve precize mund të ndahet në përpunimin e pjesëve standarde dhe përpunimin jo-standard të pjesëve sipas objekteve të përpunimit. Përpunimi standard i pjesëve është relativisht i lehtë, dhe përpunimi i pjesëve jostandarde është relativisht i vështirë.
Pjesët jo standarde propozohen në raport me pjesët standarde. Pjesët standarde i referohen strukturës, madhësisë, vizatimit, shënjimit dhe aspekteve të tjera që janë standardizuar plotësisht dhe zakonisht përdoren pjesë të prodhuara nga fabrika profesionale, siç janë pjesët standarde të automobilave dhe pjesët standarde të mykut, Të gjitha i përkasin pjesëve standarde të përgjithshme.
The processing of non-standard parts is mainly due to the fact that the country has not set strict standard specifications, and there are no other accessories that are freely controlled by the enterprise except for the relevant parameter regulations. There are many varieties of non-standard parts, and there is currently no very standardized classification.

low volume production

Për shkak të gamës së gjerë të prodhimit grumbull, ajo zakonisht ndahet në tre lloje: "prodhimi i grupeve të mëdha", "prodhimi i grupeve të mesëm" dhe "prodhimi i grupeve të vogla". Prodhimi i grupeve të vegjël i referohet prodhimit të një produkti të vetëm që është në thelb një produkt i veçantë që kërkohet në grupe të vogla.
Prodhimi i vogël me një copë është një prodhim tipik i bazuar në porosi (MTO), dhe karakteristikat e tij janë të ngjashme me prodhimin me një copë. Zakonisht njihet si "prodhim me grupe të vogla me një copë". Prandaj, në një kuptim, shprehja "prodhim me grupe të vetme" është më në përputhje me situatën aktuale të ndërmarrjes.
Modaliteti i prodhimit fleksibël, në mënyrë që të plotësojë nevojat e grupeve të vogla të larmishme, të individualizuara, me shumë larmi të klientëve.

 

The prototype is one or a few of the first made according to the product appearance drawings or structural drawings without opening the mold and is used to check the appearance or structure of the functional model.

 

Prototipi CNC

The main workload of CNC Shouban is done with CNC machine tools, and depending on the equipment used, it can be divided into laser rapid prototyping (SLA) Shouban and machining center (CNC) Shouban and RP Shouban (3D printing).

CNC Shouban: The processing quality is stable, the processing accuracy is high, and the repeating accuracy is high. It can process complex shapes that are difficult to be processed by conventional methods, and can even process some unobservable processing parts.

Përparësitë e CNC Shouban janë se ai mund të pasqyrojë me saktësi informacionin e shprehur në vizatime dhe cilësia e sipërfaqes së CNC Shouban është e lartë, veçanërisht pasi të ketë përfunduar spërkatja sipërfaqësore dhe shtypja në ekran, madje edhe më e lavdishme se produktet e prodhuara pas hapjes së myk Prandaj, prodhimi CNC Shouban është bërë gjithnjë e më e zakonshme e prodhimit Shouban.

3D

Printimi 3D është një lloj i teknologjisë së shpejtë të prototipizimit. Isshtë një teknologji e bazuar në skedarë të modelit dixhital, i cili përdor materiale të veçanta dylli, metale pluhur ose plastikë dhe materiale të tjera ngjitëse për të ndërtuar objekte me shtypje shtresë pas shtrese. Shpesh përdoret në fushën e prodhimit të mykut, dizajnit industrial, etj. Për të bërë modele ose për prodhimin e drejtpërdrejtë të disa produkteve. Kjo teknologji përdoret në bizhuteri, këpucë, dizajn industrial, arkitekturë, inxhinieri dhe ndërtim, automobilizëm, hapësirë ​​ajrore, industri dentare dhe mjekësore, Ka aplikime në arsim, inxhinieri civile, armë zjarri dhe fusha të tjera.

3d-printing

Printimi 3D mund të arrijë lehtësisht dizajn dhe personalizim të personalizuar të produkteve, duke zvogëluar shumë kohën e zhvillimit të produktit. Kjo avantazh na ka dhënë punonjës kërkimesh jo-mekanikë dhe gjithashtu mund të kryejë aspekte gjeometrike, strukturore, materiale dhe aspekte të tjera të kërkimit, duke thelluar dhe zgjeruar shumë problemet e kërkimit në prodhim

Llamarina

Llamarina është deformimi i metaleve të disa fletëve metalike përmes vulosjes manuale ose të vdesit për të formuar formën dhe madhësinë e dëshiruar, dhe mund të ngjitet më tej ose një sasi e vogël e përpunimit mekanik për të formuar pjesë më komplekse. Në përgjithësi, procesi më i rëndësishëm i fletës metalike është Katër hapat janë prerja, shpimi / prerja /, palosja / rrotullimi, saldimi, trajtimi sipërfaqësor, etj.

CNC prototype

Ndërsa aplikimi i llamarinave bëhet gjithnjë e më i gjerë, dizajni i pjesëve të llamarinave është bërë një pjesë e rëndësishme e procesit të zhvillimit të produktit. Llamarina ka karakteristikat e peshës së lehtë, rezistencës së lartë, përçueshmërisë elektrike (mund të përdoret për mbrojtjen elektromagnetike), kostos së ulët dhe performancës së mirë të prodhimit në masë. Përdoret gjerësisht në pajisjet elektronike, komunikimet, industrinë e automobilave, pajisjet mjekësore dhe fusha të tjera. Në rastet e kompjuterëve, celularëve dhe MP3, fleta metalike është një komponent thelbësor.

Avantazhet e Bërjes së Një Prototipi

Si mund t'ju ndihmojë ju dhe biznesin tuaj partneriteti me Star Rapid për të prodhuar shpejt një prototip? Këtu janë vetëm disa nga mënyrat:

  • Tregojuni klientëve dhe investitorëve tuaj një model fizik të produktit tuaj
  • Demonstroni pamjen, dimensionet dhe tiparet e produktit tuaj
  • Testoni tregun me produktin tuaj përpara prodhimit
  • Kurseni kohë dhe para duke identifikuar dhe zvogëluar defektet e dizajnit
  • Përmirësoni dhe drejtoni procesin e prodhimit
  • Krijoni shumë versione me ngjyra të ndryshme, tekstura sipërfaqësore dhe procese përfundimi

Nëse mund t'ju ndihmojmë me projektin tuaj, ju lutemi na telefononi në 0086-769-82821468 ose dërgoni email sales@kaitomould.comlinkedin
Top