Industri


Shtëpi> Industri> Hapësirë ​​ajrore dhe mbrojtje

Hapësirë ​​ajrore dhe mbrojtje

2020-02-27 hqt

Kur bëhet fjalë për prodhimin e pajisjeve hapësinore, prodhimi i çdo pjese të përdorur në industrinë e hapësirës ajrore kërkon produktin me cilësi më të lartë dhe respektimin më të rreptë të standardeve. Në Kaito Mold Works, Inc., ne kemi prodhuar pajisje komplekse dhe me porosi për mbi tridhjetë vjet. Ne e dimë nga përvoja e dekadave se çfarë lloji i standardeve kërkuese duhet të plotësohen për të prodhuar me sukses pjesë makinerish për aeroplanë dhe anije kozmike.

Për më tepër, ne kuptojmë kohën e ngushtë të kthesës dhe presionet buxhetore me të cilat merren organizatat hapësinore. Kjo është arsyeja pse organizata të shumta na besojnë që ne jo vetëm ta bëjmë atë të drejtë, por ta bëjmë atë në kohë dhe brenda buxhetit.

STANDARDET E Prodhimit për industrinë e hapësirës ajrore

Standardet e hapësirës ajrore mbulojnë një mori procesesh, nga trajtimi i materialeve deri te procedurat e prodhimit. Kjo është e kuptueshme, duke marrë parasysh që kostot e pajisjeve, pritjet e performancës dhe shqetësimet e sigurisë janë të gjithë faktorë që kontribuojnë në disa nga rregullat më të rrepta teknike dhe të produkteve të çdo industrie sot.

To meet these standards with confidence, Kaito Mould  Works has put into place a certified quality management system in accordance with AS9100D and ISO 9001:2015. Moreover, our accreditation is in accordance with the International Aerospace Quality Group Industry Controlled Other Party Management System. This means that all of our manufacturing, assembly, repair and engineering support of mechanical and electromechanical products follows the highest quality and industry standards.

CNC Machining for Aerospace Parts

Kur jeta dhe performanca janë në linjë, çdo pjesë dhe pjesë e pajisjeve duhet të prodhohen në mënyrë të përshtatshme. Procesi i prodhimit duhet gjithashtu të përsëritet sa herë që është e nevojshme. Për këtë arsye, ne vazhdimisht ofrojmë përpunimin e kontrollit numerik kompjuterik (CNC) për industrinë e hapësirës ajrore. Që nga fundi i viteve 1960, ky proces i automatizuar është përdorur në përpunimin preciz të pjesëve dhe pajisjeve me performancë të lartë. Dhe në Kaito Mold Works, ne kemi qenë në rregullimin e përdorimit të përpunimit të hapësirës CNC për më shumë se tre dekada.

Përveç përpunimit më të respektuar të torno CNC në industri, makinistët, inxhinierët dhe menaxherët e projektit tanë me shumë përvojë gjithashtu sigurojnë përpunimin elektrik të shkarkimit (EDM), përpunimin dhe mullirin me 5 boshte dhe instalimet e panelit dhe sistemet e kontrollit - për të përmendur disa nga shërbimet tona të shumta.

Porositë komplekse të mbushura pa mundim

Aftësia jonë për të përpunuar me porosi pothuajse çdo pjesë apo pajisje të hapësirës ajrore përputhet vetëm nga përvoja jonë në punën me materiale tradicionale dhe jo-tradicionale. Nga alumini dhe titani tek plastika rezistente ndaj nxehtësisë dhe lidhjet ekzotike, ne mund ta bëjmë pjesën që ju nevojitet me besim të plotë.

Përveç plotësimit të porosive më komplekse, në Kaito Mold Works, ne ofrojmë vlera dhe njohuri teknike çdo ditë. Mund të jeni të sigurt se jeni duke përdorur një biznes të vogël të çertifikuar ISO 9001 dhe AS9100 me përfaqësues me përvojë të shërbimit ndaj klientit të cilët janë të gjithë të përkushtuar për kënaqësinë tuaj.

Ne ju inkurajojmë të na  dhe të mësoni më shumë rreth objektit tonë të klasit botëror në Ephrata, PA, e cila ishte ndërtuar posaçërisht për prodhimin e efektshëm të pjesëve dhe pajisjeve me cilësi të lartë.

Mos harroni: Kur keni nevojë për shërbime të përballueshme, të besueshme dhe efikase të përpunimit, keni nevojë për Kaito Mold Works në bord.linkedin
Top