Industri


Shtëpi> Industri> Elektronika e Konsumatorit

Elektronika e Konsumatorit

2020-02-27 hqt

Shpejtësia e zhvillimit dhe një produkt përfundimtar i hartuar mirë, në qendër të përdoruesit janë kritike për suksesin e kompanive që lançojnë produkte dhe pajisje elektronike të konsumit dhe kompjuterit në tregje të ndryshme. Proceset e prodhimit të mundësuara nga teknologjia mund të përshpejtojnë ciklet e dizajnit, të ulin kostot e zhvillimit dhe të ndihmojnë në mbështetjen e më shumë SKU-ve dhe përshtatjen e produktit që tani kërkojnë konsumatorët. Nga aeroplanët te automobilat te spitalet , elektronika mund të gjendet pothuajse kudo duke dhënë vlerë përmes veçorive të përparuara dhe përmirësimit të përvojave të përdoruesve.


Pse kaitomould për zhvillimin e përbërësve elektronikë të konsumatorit dhe kompjuterit?

Kuotim i Automatizuar

Kurseni ditë ose javë kohë zhvillimi me citim të automatizuar dhe reagime për dizajnin brenda disa orësh, shpesh më shpejt.

Derdhja e shpejtë e injeksionit

Shkallëzoni shpejt nga prototipi në prodhim me vëllim të ulët dhe tregohuni i pari në treg me formim plastik me kthesë të shpejtë, mbingarkesë dhe formim futës.

pl-ind-icon-black-consumer-electronics

Prototipi funksional

Përsëritni dhe përmirësoni shpejt dizenjot e hershme me prototipë të shtypur në 3D ose të përpunuar të bërë në materiale prodhimi.

Përshtatja masive

Përdorni aftësitë e prodhimit me vëllim të ulët për të ofruar më shumë mundësi personalizimi që kërkojnë klientët.

Rekrutimi

Thjeshtoni zinxhirin tuaj të furnizimit me një partner prodhues vendas që mund të prodhojë pjesë funksionale, të përdorimit përfundimtar brenda ditësh dhe të sigurojë një urë për prodhimin.


hp-frame-component

Koha e ciklit të dizajnit HP Slashes me prodhim të shpejtë

Gjigandi i teknologjisë përdori formimin e injeksionit për të shkurtuar kohën e zhvillimit nga muaj në javë për printerët e gjeneratës së ardhshme. Ndërsa zhvillonte printerin e saj me bojë të gjeneratës së ardhshme, HP u kthye në shërbimin e formimit me injeksion të Protolabs për të ulur kohën e ciklit të dizajnit nga një afat kohor standard, gjashtë deri në tetë javë në vetëm 15 ditë.

Cilat materiale punojnë më mirë për përbërësit elektronikë të konsumatorit dhe kompjuterit?

pl-cons-elect-sheet-metal
ABS. Kjo termoplastikë e besueshme përdoret gjerësisht në industri si elektronika e konsumit. Sjell performancë me qëllim të përgjithshëm për pjesë si mbyllje elektronike dhe pajisje dore dhe është gjithashtu relativisht e lirë.
sheet-metal-casing
Alumini. Ky material mund të përpunohet ose formohet përmes fabrikimit të llamarinave për të krijuar strehime, kllapa ose pjesë të tjera metalike që kërkojnë forcë të lartë dhe peshë të ulët.
pl-cons-elect-om
Elastomeret. I disponueshëm si në shtypjen 3D ashtu edhe në formësimin injeksion, zgjidhni nga disa materiale elastomerikë për pjesët që kanë nevojë për rezistencë ndaj ndikimit ose fleksibilitet. Mbingarkesa është gjithashtu e disponueshme për përbërësit dhe produktet me kapje, butona ose doreza ergonomike.
polycarbonate
Polikarbonat. Kjo termoplastik e fortë dhe rezistente ndaj ndikimit ka një tkurrje të ulët dhe një qëndrueshmëri të mirë dimensionale. It'sshtë një plastikë transparente që është e disponueshme në gradë të qartë optikisht, e cila funksionon mirë për mbulesa transparente dhe shtëpi.

APLIKIMET E P COMMRBASHKT

Ne kemi disa aftësi brenda shërbimeve dhe proceseve tona të caktuara për industrinë e konsumatorit dhe elektronikës kompjuterike. Disa aplikacione të zakonshme përfshijnë:

  • Banesat
  • Regjistrime
  • Consoles
  • Lavamanët e nxehtësisë
  • Pullat
  • Dorezat
  • Lente
  • Butonat
  • Çelsin


linkedin
Top