Industri


Shtëpi> Industri> Mjekësia

Mjekësia

2020-02-27 hqt

Kaito international CO Ltd. është krenar që është një lider global në industrinë e prodhimit të pajisjeve mjekësore. Për mbi 30 vjet, ne kemi siguruar pajisje të shpejta, të sakta dhe të përballueshme mjekësore, mjete, pjesë dhe pajisje. Në një industri me disa nga kërkesat më të rrepta dhe kohën më të ngushtë të kthesës, ne kurrë nuk harrojmë njerëzit dhe kompanitë, mirëqenia e të cilave varet nga ne që i plotësojmë porositë e tyre në mënyrë korrekte, efikase dhe me kosto efektive.

MAKINERIMI CNC P NER NEVOJAT E INDUSTRIS MJEKSORE

Nga përbërësit e skanimit MRI dhe CT te implantet kardiovaskulare dhe ortopedike, ne jemi ekspertë në furnizimin me disa nga përpunimet më të sakta të kontrollit numerik kompjuterik (CNC) në treg sot. Ndryshe nga llojet e tjera të prodhimit të makinerive që lënë një hapësirë ​​të caktuar për gabime, përpunimi mjekësor CNC do të thotë që ju keni një përgjegjësi për ta bërë atë të duhur çdo herë, për çdo përbërës.

Ndërsa procesi i automatizuar i CNC ka ekzistuar që nga vitet 1960, shumë nga materialet moderne me të cilat ne punojmë janë moderne - ashtu si përdorimet revolucionare të përbërësve që ne prodhojmë. Përvoja dhe njohuritë tona bien në sy, sepse ne kemi qenë duke përpunuar pajisje mjekësore CNC për dekada. Kur bëni një porosi me Kaito Mold Works, ju do të merrni kombinimin më të mirë në gjithçka, nga ekspertët e shërbimit ndaj klientit dhe përpunimit deri tek objektet moderne dhe një rrjedhë e punës në kohë.

Kufijtë e Shtyrjes me një Prodhues që Mund T'i Besoni

Pothuajse asnjë përparim i fundit mjekësor nuk mund të ishte arritur pa pajisjet, implantet dhe pajisjet precize nga të cilat mjekët kryesorë të sotëm, kirurgët dhe teknikët mjekësorë varen nga. Dhe me pacientët që gjithnjë e më shumë kërkojnë shkencë dhe teknologji mjekësore për të përmirësuar cilësinë e jetës së tyre, industria mjekësore është njëkohësisht emocionuese dhe kërkuese. Sigurisht, ne e pranojmë që, nëse jeni duke kërkuar të merrni një prototip të bërë për testim ose keni nevojë për një linjë të re produkti të prodhuar për shitje, çdo ditë ka rëndësi kur jeni duke shitur pajisje mjekësore në peisazhin e sotëm konkurrues.

Because we have a keen understanding of our clients’ efforts to bring life-changing medical equipment to market, we treat every order with the attention to detail that brings those same clients back for more. Precision and reliability go hand-in-hand with what we do. So when we make a medical device, it inspires trust and confidence in both our client’s company and in the medical professionals who rely on that product in their daily work.

Precision Micro-Machining — Guaranteed

Meqenëse pajisjet mjekësore, implantet dhe pjesët e sotme janë shpesh jashtëzakonisht të vogla dhe shumë të hollësishme, ne e bëjmë biznesin tonë t'u ofrojmë klientëve tanë mikro-përpunim me cilësi të lartë me precizion. Dhe si një biznes i vogël i certifikuar me ISO 9001 dhe AS9100 me mbi tre dekada përvojë pune dhe përpunimi, Kaito Mold Works vazhdimisht qëndron në krah të teknikave dhe teknologjisë që lidhen me përpunimin preciz të industrisë mjekësore.

Ne jemi në Dongguan, Kinë, me një strukturë të klasit botëror prej afërsisht 5,000 metra katrorë. Në mënyrë specifike krijon një mjedis efikas për ekipin tonë të ekspertëve me përvojë për t'i mundësuar atyre që të ofrojnë produkte në kohë dhe me buxhet, duke u mundësuar klientëve tanë të përmbushin premtimet e tyre të biznesit me besim.

Ne vazhdojmë të rritemi me industrinë sepse klientët tanë e dinë që Kaito Mold Works është një emër për tu besuar. Na kontaktoni  sot për të mësuar më shumë rreth asaj që objektet tona mund të bëjnë për ju dhe biznesin tuaj.linkedin
Top