Industri


Shtëpi> Industri> Pajisjet industriale

Pajisjet industriale

2020-02-27 hqt

Kaito Mold Works është i kënaqur të sigurojë përpunim preciz CNC, ndërtim makinerish me porosi, inxhinierinë e kundërt, përpunim dhe mulliri me pesë boshte dhe një mori shërbimesh të tjera makinerie për kompani në të gjithë një spektër të gjerë të industrive. Me më shumë se 30 vjet përvojë përpunimi, ju mund të na besoni për të dhënë rezultate të qëndrueshme për çdo projekt. Pavarësisht nëse e juaja është një biznes i vogël fillestar apo një organizatë shumëkombëshe Fortune 500, ju do të përjetoni cilësinë, shërbimin dhe mbështetjen e klasit botëror që kanë qenë shenja dalluese e kompanisë sonë që nga viti 1984.

Përpunimi preciz i industrisë mjekësore

As one of the world’s leading medical machining companies, we can provide precision medical machining for implants, surgical instrumentation and other medical devices for specialties such as orthopedics, cardiovascular and ophthalmology. Our machining capabilities include materials commonly used in medical device manufacturing such as titanium, tungsten chrome, stainless steel and many others. We recognize the importance these devices have in the lives of patients. Whether we’re performing custom CNC lathe machining for medical equipment parts or any other machining service, we pay attention to every detail to ensure the highest quality for the finished component.

Pharmaceutical Equipment Manufacturing

Kaito Mold Works është një nga prodhuesit më të respektuar të makinerive farmaceutike në SHBA Shërbimet tona të përparuara të ndërtimit të makinerive tona na mundësojnë të prodhojmë makineri me cilësi të lartë që plotëson kërkesat e sakta të operacioneve të prodhimit farmaceutik. Shërbimet tona gjithashtu përfshijnë përpunimin e komponentëve dhe pjesëve, shërbime dytësore të tilla si anodizimi dhe elektroplating, montimi mekanik gjithëpërfshirës dhe hidraulik i sistemit hidraulik. Ndërsa prodhuesit e tjerë të pajisjeve farmaceutike mund të kryejnë ndërtimin e makinës me porosi, pak mund të përputhen me kombinimin tonë të përvojës, njohurive dhe angazhimit të klientit.

Energjia

Energy is one of the fastest-evolving industries in the U.S. and around the world. Consequently, energy companies must continually focus on innovation just to keep pace. Our capabilities include responsive CNC machining services that are tailored to the unique manufacturing requirements of energy industry companies of all types and sizes. Whether you’re involved in the gas, oil or electric industry or renewable energy applications such as solar panel or wind turbine manufacturing, we can work with you to produce the custom parts and components you need for your equipment.

Food Processing Equipment Design & Manufacturing

Food processing equipment must be manufactured to the highest quality and sanitation standards. Our premium machining services for food processing applications include five-axis machining and milling that provides the pinpoint precision required when manufacturing parts and components for this highly specialized industry. The five-axis machining process also results in shorter lead times to help you maintain your tight production schedules. We have extensive experience working with commonly used food-processing industry materials such as aluminum, titanium, stainless steel and various steel alloys.

Government Machining Contracts

Kaito Mould Works has accumulated a solid portfolio of government machining contracts – we’ve entered into thousands of contracts with various government entities over the years. We understand the highly precise specifications and standards that apply when performing work for government and military operations. We’re proud of the machining services we’ve provided to numerous government agencies as well as the United States Army, Navy and Coast Guard.

Aerospace Parts & Equipment Manufacturing

Industria e hapësirës ajrore mbështetet në pjesë shumë komplekse kur prodhon aeroplanë dhe pajisje të ngjashme. Shërbimet tona përbëhen nga përpunimi me porosi i përbërësve të hapësirës ajrore, duke përfshirë përpunimin elektrik të shkarkimit (EDM). Ne gjithashtu sigurojmë përpunimin më të mirë CNC torno të pjesëve të hapësirës ajrore në industri. Ne mund të prodhojmë pjesë me cilësi të lartë që plotësojnë standardet e saktësisë, efikasitetit dhe përsëritshmërisë, të cilat janë thelbësore në aplikimet e prodhimit të hapësirës ajrore.

Elektronikë / Prodhim gjysmëpërçues

Zbatimet e prodhimit të industrisë elektronike shpesh kërkojnë përdorimin e pjesëve dhe përbërësve të vegjël, me formë të parregullt. Ne jemi ekspertë në përpunimin e produkteve të industrisë elektronike si gjysmëpërçuesit, shtëpitë, PCB, pajisjet e provës, lidhësit, lavamanët e nxehtësisë dhe më shumë. Ne gjithashtu mund të kryejmë frezimin e materialeve elektronike të përdorura zakonisht duke përfshirë bakrin, aluminin dhe shumë të tjerë.

Prodhimi i pajisjeve telekomunikuese

Telekomunikacioni është një industri tjetër ku ndryshimet duket se ndodhin me shpejtësinë e dritës. Prodhuesit e industrisë së telekomunikacionit duhet të jenë në gjendje të projektojnë dhe prodhojnë pjesë dhe përbërës të rinj sa më shpejt të jetë e mundur për të ruajtur avantazhin e tyre konkurrues. Ekipi i Kaito Mold Works përfshin makiner me përvojë, inxhinierë, operatorë CNC dhe profesionistë të tjerë të aftë që kuptojnë rëndësinë e kthesës dhe frezimit me precizion të lartë kur ndihmojnë klientët tanë të përmbushin kërkesat e mjediseve të sotme të prodhimit të telekomunikacionit me ritëm të shpejtë.

Fabrikimi i makinës së paketimit

Llojet e shumta të paketimit që përdoren për mallrat e konsumit dhe produktet e tjera shpesh kërkojnë prodhimin e makinerive me porosi. Me shërbimet tona të shpejta, të besueshme për ndërtimin e makinave, ne mund të prodhojmë makinerinë ideale të paketimit për aplikimet tuaja specifike. Inxhinierët, dizenjuesit dhe makinistët tanë ekspertë do të punojnë me ju për të përfshirë nevojat tuaja të paketimit në një dizajn plotësisht funksionues që do të kryejë punën. Ne gjithashtu kemi objektet e prodhimit për të sjellë në jetë konceptin tuaj të dizajnit të paketimit sa më shpejt të jetë e mundur për të përmbushur kërkesat e bazës suaj të klientëve.

Prodhim i Përgjithshëm

Our facility in Dongguan, China can handle any type of conventional manufacturing application. Whether you need high-quality CNC machined parts, five-axis machining and milling to create complex or complex parts, reverse engineering to produce high-performance OEM replacement parts that are no longer available or difficult to find, or reliable welding and manufacturing services And we can deliver results that exceed your expectations.

Why Choose Kaito Mould Works for Your Machining Services?

Kaito Mold Works ka një histori të suksesshme të dhënies së rezultateve superiore për kompanitë në çdo industri që ne i shërbejmë. Investimi ynë i vazhdueshëm në pajisje, pajisje, teknologji dhe njerëz siguron që ne do të vazhdojmë të ofrojmë shërbime inovative dhe të përgjegjshme të përpunimit në bazën tonë të klientëve. Duke iu përmbajtur vlerave tona thelbësore të cilësisë, integritetit, punës në ekip, inovacionit, përkushtimit, respektit dhe dhembshurisë, ne do të mbetemi një nga ofruesit kryesorë të shërbimeve të përpunimit për shumë vite që do të vijnë.

Na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona përpunuese

Zbuloni se çfarë e bën Kaito Mold Works zgjedhjen tuaj më të mirë për shërbime makinerie me cilësi të lartë - pavarësisht nga madhësia ose lloji i kompanisë ose industrisë suaj. Na kontaktoni për më shumë informacion sot.linkedin
Top