FAQ

Pyetje të bëra më shpesh

Shtëpi / FAQ

FAQ për përpunimin e formave të injeksioneve

Ne kemi shkruar këtë FAQ të vogël për formimin e injeksionit për t'u marrë me disa nga pyetjet e zakonshme që na bëhen në lidhje me projektet e veglave të formimit të injeksionit. Ne do të shtojmë në listë ndërsa i pranojmë. Ju lutemi mos e shihni këtë si përpjekje për të larguar askënd, ne thjesht do të dëshironim të siguroheshim që ne jemi kompania e duhur për klientin tonë të mundshëm dhe anasjelltas, e cila është më e mirë për të gjithë.

A është më mirë të marr pjesë time 3D të shtypur?

Unë dua të bëj një mjet të bërë, por kam vetëm një buxhet të vogël, mund të më ndihmoni?

Çfarë do të thotë kjo gjë "përshtypje"?

Unë dua të marr vetëm 100-200 pjesë të bëra, mund të më ndihmoni?

Kam një pjesë për të cilën kam nevojë për kontributin tuaj në dizajn, mund të më ndihmoni?

TË MARRË NJË KUOTË

INFORMACIONI KONTAKTUES
Adresë

Rruga e parë Yanhexi Nr. 3, Fshati Jinmei, Qyteti Changping, Dongguan, Kinë

FORMA E KONTAKTIT

    Ne do t'ju përgjigjemi brenda 24 orëve    linkedin
    Top